Lisenssiehtojen mukaan lisenssinantaja myöntää henkilökohtaisen, yksinoikeudettoman, ei-siirrettävän lisenssin asentaa ja käyttää Ohjelmaa yhdessä tietokoneessa. Kuitenkin hyvän asiakaspalvelun nimissä TI voi erikseen pyydettäessä irroittaa lisenssin aiemmasta asennuksesta saman käyttäjän uuteen asennukseen esimerkiksi tietokoneen rikkoontuessa. Tietojen tarkistaminen kestää mahdollisesti 0-2 arkipäivää. Odotellessanne voitte käyttää jo ohjelman kokeiluaikaa (30pv) uuden koneen kanssa.

Ohjelman asennustiedosto (Student) löytyy esimerkiksi osoitteesta nspire.fi/aloita

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että täyttämäsi tiedot lähetetään sähköpostitse TI:lle ja pyyntöä käsitteleville henkilöille. Tietoja käytetään vain tämän asian käsittelyyn.